Verzending en levering

Bij de Springboon zorgen wij er graag voor dat je bestelde order snel bij je terecht komt. Bestellingen worden zorgvuldig verpakt en trachten we binnen de 24u te verzenden met bpost m.u.v. donderdag (sluitingsdag) - zon.- en feestdagen.

Leveringen verlopen via Bpost die je pakket tracht te leveren binnen België op de de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Houd er rekening mee dat op zaterdagen, zondagen, brugdagen en feestdagen bpost geen dienstverlening biedt.

Geen enkele vertraging van je levering kan aanleiding geven tot verbreking van de aankoop of het claimen van een schadevergoeding. Mocht er tijdens het verzendproces verlies of schade zijn, is de Springboon niet aansprakelijk - echter zullen wij er alles aan doen om je bij te staan. Wanneer een pakket op een bedrijf wordt afgeleverd en dit door een derde wordt aangenomen, zijn wij niet aansprakelijk bij verlies.

Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. 

Verzendkosten worden verrekend bij het afhandelen van uw bestelling.

  • naar België: € 6,95 tot 2 kg; € 7,95 tot 10 kg; € 8,95 tot 30 kg [Gratis verzending vanaf 125€]
  • naar Nederland, Luxemburg en Duitsland: € 12,95 
  • naar Frankrijk: € 17,95 

Bestellingen van meer dan € 125,00 incl. BTW worden gratis verzonden naar België.

Indien je pakket niet tijdig werd afgehaald op het aangegeven postpunt (track and trace ontvang je via Bpost)  en u kiest voor een nieuwe levering, zal u voor deze extra verzending de verzendkosten aangerekend krijgen. Indien het pakket na deze periode naar ons terug komt en je deze niet meer wenst, zal er een administratieve kost van €15 extra worden afgehouden van het door u betaalde bedrag. 

Het is ook mogelijk om een betaalde bestelling bij De Springboon af te halen. In dit geval worden er geen verzendkosten aangerekend. 

Hou er rekening mee dat Bpost op zaterdagen, zond- feest- en brugdagen NIET leveren. 

We verzenden alles in een traceerbaar pakket. Wens je toch een enveloppeverzending, kan dit op aanvraag en op eigen risico.

Het is ook mogelijk om een betaalde bestelling bij De Springboon af te halen. In dit geval worden er geen verzendkosten aangerekend via de website.