Een lijstje bij De Springboon

                Een geboortelijst bij De Springboon: infofiche

HOERA! Binnenkort verwachten jullie een Springboontje! Bedankt alvast voor het vertrouwen in het Springboonteam. Wij zorgen met een groot hart en glimlach voor jullie geboortelijst.

  • We raden jullie aan om 4 tot 6 maanden voor de uitgerekende datum jullie lijstje samen te stellen.

Het samenstellen van jullie lijstje: praktische info

Het samenstellen van de lijst kan op verschillende manieren (of een combinatie hiervan)

1.         Op afspraak tijdens de openingsuren van de winkel. Deze afspraak neemt ongeveer 2 à 3 uurtjes in beslag, zeker  wanneer je goed bent voorbereid. Op weekdagen gaat dit altijd vlotter aangezien zaterdagen snel volzet zijn.

2.         Je kan ook zonder afspraak een lijst samenstellen met leuke spulletjes die in de winkel te vinden zijn. Je krijgt dan je persoonlijke box waarin je de gewenste artikelen kan verzamelen. Deze worden meteen op de lijst geplaatst, die je op de website kan raadplegen via een persoonlijke link.  Heb je bij deze optie toch graag begeleiding, kan dit best op afspraak.

3.         Via een bestelling op onze webshop kan je ook je volledige lijst of een deel ervan samenstellen. Deze gewenste items plaats je in het winkelmandje. Rond de bestelling af (via ‘afrekenen’) en plaats bij opmerkingen de vermelding ‘geboortelijst’. Uiteraard vermijd je een online betaling.

Opgelet: wanneer je een verlanglijstje aanmaakt, is dit niet zichtbaar voor ons. 

Wanneer je iets niet kan terugvinden op de site en je wenst dit graag te bestellen voor op je lijstje mag dit via e-mail worden gecommuniceerd. ( van de merken in ons assortiment). Hou er rekening mee dat wanneer je last minute bestelling doorgeeft, dit niet meteen in voorraad kan zijn of besteld worden.

Na het samenstellen van de lijst ontvangen jullie een online overzicht. De producten in dit overzicht kunnen jullie tot max.14 dagen erna nog aanpassen of schrappen*. Daarna gaan we over tot het bestellen van de gevraagde artikels.  Mail: geboortelijst@springboon.be

Verplichte afname? Verplicht af te nemen artikelen worden bij het samenstellen steeds vermeld. Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Typisch zijn dit solden, seizoenskleding en heel specifieke items zoals een parklegger of buggy en autostoelen.

Opsplitsen van grote bedragen en cadeaubonnen. Het is zeker mogelijk om grotere en duurdere items op te splitsen in kleinere bedragen en om cadeaubonnen toe te voegen. Deze optie is ook na het openen van de lijst mogelijk. Zodra er 1 schijf van het artikel werd aangekocht, krijgen jullie dit artikel bij een volgende afhaling mee.

Artikelen met korting of uit solden. Je kan zeker solden, koopjes toevoegen aan je lijstje.  Het item wordt op de lijst geplaatst aan de verminderde prijs die op dat moment geldig is, zonder dat we weergeven dat het een korting is. Wanneer een item enkele weken later in korting gaat (bv solden) dan wordt de prijs niet aangepast.

Priolabels. Je kan naar keuze priolabels aan je lijst laten toevoegen. Hiermee geef je aan dat je het item snel zal nodig hebben. Op deze manier kunnen klanten hiermee rekening houden tijdens een bestelling. Deze labels zijn altijd zichtbaar op jullie online overzicht en kunnen jullie ook nog doorgeven na het samenstellen van jullie lijstje. 

Vroeger beschikken over producten. We begrijpen dat er een deel van de items liefst al thuis klaarstaan, voor de geboorte. Deze artikels kan je vroeger afhalen. Je kan dan kiezen of je deze zelf reeds aankoopt, of de optie- ‘de ouders hebben dit reeds in het bezit’- bij dit laatste krijg je het artikel al mee naar huis, maar dit kan wel nog door de familie, vrienden, kennissen,… worden aangekocht.

Label ‘wordt verwacht’. Hoewel we meteen in actie schieten na het samenstellen van jullie lijstje,  kan het soms voorvallen dat een leverancier niet tijdig het gewenste item levert. Het kan al eens zijn dat er een vertraging tussen zit. Dit label wordt bij het publiceren van jullie lijstje pas zichtbaar.

Geslacht van je springboontje en discretie. Bij het invullen van de administratie zullen we het geslacht van je baby vragen. Wil je dit zelf niet weten, vragen we een briefje van de gynaecoloog in een gesloten omslag of een e-mail. Op deze manier weten wij welke items we wel of niet moeten bestellen. Hierbij vragen we ook steeds of het een geheim is voor de anderen of niet. Zo houden we nieuwsgierige moeders, schoonmoeders, broers, … op een veilige afstand. Zelf houden wij onze mondjes dicht en onze lippen stijf op elkaar wanneer jullie er voor kiezen dat dit een geheim is.

Kaartjes. De Springboon beschikt ook over adreskaartjes met de nodige informatie over onze winkel. Deze kunnen jullie bij de geboortekaartjes steken, zodat de ontvangers snel de weg kunnen vinden naar jullie lijstje. Het aantal gewenste kaartjes kan je vóór de geboorte doorgeven en wij leggen ze voor jullie opzij.

 

Hoera! Daar is je springboontje!

Van zodra je springboontje is geboren, zetten we de lijst online.

Hoe doorgeven? Graag ontvangen we van jullie een SMS met de juiste geboortedatum en naam (de geboortelijstnummer ontvang je later bij het leggen van de lijst- dit is een andere nummer dan onze winkeltelefoon ). Ook op een avond, een zondag of een feestdag mag je ons dit heugelijke nieuws melden. Via de telefoon worden namen soms verkeerd begrepen, en buiten de openingsuren worden telefoontjes en mails niet altijd meteen beantwoord. Daarom is SMS de meest efficiënte manier.

 

Je lijstje opvolgen en items ontvangen

Zelf kunnen jullie opvolgen wie wat van jullie lijst kocht, kan je eventueel persoonlijke boodschappen lezen. Hiervoor maak je best vóór de geboorte (indien je dit nog niet hebt) een account aan op de site. Je laat dit best even weten, dan kunnen we het lijstje koppelen met je account. Met het ingestelde wachtwoord en e-mailadres kan je nadien op de site inloggen en alles opvolgen.

We lichten even 2 opties toe in het aankoopoverzicht ‘online bestellingen’.

•          ‘Ouders halen dit op in de winkel’ - betekent dat de kopers dit achterlaten voor jullie en dit door jullie mag worden meegenomen.

•          ‘Afhalen in de winkel ‘-’ betekent dat de kopers dit zelf ophalen om dit persoonlijk aan jullie te overhandigen.

 

Daarnaast lichten we ook 2 opties toe in het aankoopoverzicht ‘gekozen in de winkel’.

•          ‘Achtergelaten in de winkel’ betekent dat de kopers dit achterlaten voor jullie in de winkel en er dus niet zelf omkomen.

•          ‘Meegenomen om zelf af te geven’ betekent dat de kopers de gekozen items mee hebben genomen om aan jullie te geven

 

  • Voor het afhalen van de aangekochte items van jullie lijst, dienen jullie geen afspraak  te maken of ons verwittigen.
  • De items staan steeds voor jullie klaar en kunnen enkel tijdens de openingsuren afgehaald worden.

 

Het afsluiten van jullie lijstje + vippasje en een cadeautje.

Een exacte timing voor het afsluiten van jullie lijstje hebben we niet.  Vaak gebeurt dit na de babyborrel. Geef je deze niet, dan zal je merken dat de verkoop na enige tijd (ca. 6 weken) stilvalt.

Bij het afsluiten van het lijstje krijgen jullie een bon naar gelang de aankoophoeveelheid.

Vanaf €250 tot €1499                Een bon van 5% *

Vanaf €1500 tot…                     Een bon van 10%*

* op alle aangekochte items, met uitzondering van merk Maxicosi, Stapelstein en items waarop reeds een korting van toepassing was of op cadeaubonnen. Deze cadeaubon kunnen jullie ook gebruiken om verplichte of nog gewenste spulletjes aan te kopen.

Jullie krijgen vanaf de geboorte ook een exclusief Vip-pasje dat enkel door jullie als ouders te gebruiken is. Het pasje geeft een rechtstreekse korting van 10% op de aankoop van kleding aangekocht in de winkel. (niet online of soldenartikelen)

LET OP: - Het pasje is enkel geldig bij aankopen in de winkel, niet online.

  • Het pasje geeft recht op korting van 10% gedurende 1 jaar op de kleding (Niet geldig op solden)
  • Bij een meerling is dit 1.5 jaar.

Bij het afsluiten krijgen jullie van ons nog een leuk geschenkje bovenop! Als dank omdat jullie ervoor kozen een lijst bij De Springboon te leggen!– bedankt om lokaal te shoppen.

 

Graag vragen we jullie om ons even te verwittigen wanneer jullie de lijst komen afsluiten. Het vergt enige voorbereiding om de alles te verrekenen en de bon uit te schrijven. Wanneer het zeer druk is in de winkel, lukt het niet altijd om dit doen.

 

Mocht je nog verdere vragen hebben, blijf er niet mee zitten !

Lieve springboongroetjes,

 

 

Alle merken op een rij voor een geboortelijst

Voor seizoenskleding is het niet mogelijk om tijdens het seizoen bij te bestellen maar geen paniek, we hebben heel wat in ons gamma !

Merken die vaak op een geboortelijst staan en waar we zeker alles van kunnen bestellen

1)         Avent (papflessen, babyfoons, ..)

3)         Aëromoov (reisbed, inleggers autostoelen)

4)         Aërosleep  (matrassen, luchtdoorlatende matrasbeschermers,…)

5)         Thule (fietsstoelen, fietskarren, wandelwagens en autostoelen)

6)         Béaba (stoomkokers, groentepap, eetgerei)

7)         Lansinoh (papflessen en borstvoedingsartikelen, borstpompen)

9)         Maxi Cosi (draagbare autostoelen, autostoelen tot 12j, isofix, buggy’s)

10)      Scoot and ride (helmen en steps)

11)      Diaperpail (luieremmers zonder cassettes)

12)      Tryco (houten speelgoed)

13)      Zazu (nachtlampjes en muziekdoosje met hartslag)

14)      Moonie (knuffels met geluid)

15)      Flow (nachtlampjes en knuffels met geluid)

16)      Angelcare (luieremmers, babyfoons)

17)      Jollein (babytextiel, kleding en decoratie)

18)      Korbell (luieremmers)

19)      Stokke (eetstoelen Tripp Trapp en flexibadjes + toebehoren)

20)      Filibabba (textiel, activiteitenspeeltjes)

23)      Ergobaby (ergonomische draagzakken, buggy)

24)      Babylonia (Ergonomische draagdoeken)

25)      Ergopouch (inbakerslaapzakjes)

26)      Puckababy (inbakerslaapzakken)

27)      Ding (autostoelen)

30)      Luma (badjes, wc verhogers, brillletjes)

31)      Timboo (alles uit bamboe: hoezen, capes, kamerjassen,…)

32)      Lässig (verzorgingstassen, babytextiel, eten en drinken)

33)      Liewood (textiel, eten en drinken, decoratie,…)- enkel noos- geen seizoesitems

34)      Oxo tot (eten en drinken)

35)      Elodie details (textiel , decoratie,…)

36)      Bobux (slofjes)

37)      Suavinex (papflessen, speentjes en praktisch verzorgingsgerei)

38)      Scratch (speelgoed, puzzels,hout)

39)      Goki (houten speelgoed)

40)      Done By deer (decoratie, knuffels, activiteitenspeeltjes, eten en drinken)

41)      Trixie baby (textiel en deco)

42)      Waterwipes (verzorging)

43)      Fresk (textiel, kleding, eten en drinken)

44)      Litlle dutch  (speelgoed, textiel en decoratie)

45)      Childhome (meubels, decoratie)

46)      Noui noui (knoeimatten)

47)      Naïf (verzorgingsproducten)

49)      Quut toys ( badspeelgoed)

53)      Taf toy (speelgoed)

55)      Troll (scand. Meubels)

56)      Bébé- jou (verzorgingskussens, plaspotjes en badtoebehoren)

57)       Mushie ( servies, doeken, dekentjes,…)

58)       en noig zoveel meer.....