Categorieën

Geboortelijstjes: voor toekomstige ouders

Eerst en vooral hartelijk gefeliciteerd met jullie zwangerschap!
Voor een leuke, kwaliteitsvolle en vooral originele geboortelijst ben je bij de Springboon aan het juiste adres.
 
Het samenstellen van jullie lijstje
We raden je aan om 3 tot 6 maanden voor de uitgerekende datum je lijstje samen te stellen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat alle spulletjes op tijd bij ons klaarliggen. Zeker wanneer de bevalling gepland is tijdens de zomervakantie, kom je best zo'n 4 maanden op voorhand langs.
Om dit lijstje samen te stellen, staan we je graag bij met ons deskundig advies. Je maakt met de Springboon een afspraak om de mogelijke opties en spulletjes te bespreken. 
Het leggen van een geboortelijst gaat door tijdens onze openingstijden.

N
a het samenstellen van de lijst krijgen jullie een duidelijk overzicht van de door jullie gekozen artikelen. Je kan ons steeds contacteren om producten toe te voegen of te verwijderen binnen de afgesproken termijn. (behalve de exclusief voor jou bestelde producten met aankoopverplichting).
 
De opmaken en samenstellen van een lijst, is steeds tijdens onze openingstijden. Per uitzondering kan deze overdag ingepland worden op onze sluitingsdag, dit in samenspraak. 
 
Het assortiment

Buiten wat je op onze website en in de Springboonwinkel kan vinden, kunnen we nog heel wat meer aanbieden: van verzorgingskussen tot parkleggers of van verzorgingstassen tot slaapzakjes. Zelfs parken, ledikantjes, buggy's, badzitjes of eetstoelen zijn geen probleem. Kortom, er is keuze in overvloed.

Is er een aankoopverplichting?
Enkel soldenartikelen kleding en zeer speciaal bestelde artikelen die voor jullie lijstje werden ingekocht (o.a. buggy's, autostoelen , park,..) dienen af te worden genomen na het afsluiten van de lijst. Voor de rest is er geen aankoopverplichting. Er wordt jullie op voorhand duidelijk meegedeeld welke producten moeten worden afgenomen.

Cadeaubonnen
Je kan er ook voor kiezen om cadeaubonnen te plaatsen op het lijstje. Zo kunnen vrienden en familie met een kleiner budget ook bijdragen aan de aankoop van je favoriete baby-artikelen of geschenken. De cadeaubonnen worden aangeboden in veelvouden van 5 €.

Kan ik gewoon online mijn lijstje samenstellen?
Wil je gewoon online je lijst samenstellen, kan dit zonder probleem. Maak je lijstje op en bestel via de normale bestelprocedure; bij de opmerkingen laat je ons weten dat het gaat om een geboortelijst. Hierop maken wij het online voorontwerp van je lijstje aan en zetten de lijst inactief tot nader bericht. Je mag ons steeds contacteren indien er producten zijn die je wenst op te nemen in de lijst maar die niet voorradig zijn. Ook bij vragen en problemen geef je ons gerust een seintje. 

Vermelding geboortekaartje of apart kaartje
Om van je lijst een succes te maken, raden we je aan om duidelijk op de geboortekaartjes te vermelden dat de favoriete spulletjes van je springboon bij ons te vinden zijn, met vermelding van onze website www.springboon.be . Indien gewenst kunnen we je ook aparte kaartjes met al onze gegevens bezorgen om bij het geboortekaartje te steken.

Je Springboontje wordt geboren
Je lijstje wordt meteen na de geboorte online gezet en blijft actief tot nader bericht van de trotse ouders. De spulletjes worden zowel in de winkel als online aangeboden. Dankzij de online geboortelijst kunnen ook mensen die verder wonen voor jullie spruit eenvoudig een cadeautje kiezen en kopen. De geboortelijstpagina kan gepersonaliseerd worden met een foto of met het geboortekaartje. Artikeltjes die snel van pas komen, kan je laten markeren met een 'snel nodig'-label.

Je cadeautjes ontvangen
Je vrienden en familie kunnen zowel op de website als in het winkeltje terecht voor het bekijken en bestellen van je geboortelijstproducten. Zij kunnen er voor kiezen om de geboortelijstgeschenken in de winkel achter te laten voor de ouders , of om ze zelf af te geven.  Ieder cadeautje wordt met de allergrootste zorg en liefde ingepakt. Via je Springboon-account kan je de online verkoop opvolgen.

Afsluiten van het lijstje
Meestal wordt het lijstje afgesloten zo'n 8 weken na de geboorte of na de babyborrel. Na het afsluiten van de geboortelijst ontvangen jullie van ons een aankoopbon ter waarde van 10% van alle gekochte spulletjes (exclusief soldenartikelen) van jullie lijst. Deze waardebon is een jaar geldig. Je kan deze bon ook gebruiken om de laatste spulletjes van de lijst aan te kopen.

Meer info
U bent steeds van harte welkom in onze winkel voor verdere informatie. Lore zal jullie graag verder helpen en jullie praktische vragen beantwoorden.
Indien jullie nog verdere vragen of opmerkingen hebben of graag een afspraak wensen, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Algemene voorwaarden      Cookies & privacy      Veel gestelde vragen
De Springboon © 2022