Categorieën

Avent dect babyfoon met nachtlampje en sterrenprojectie (incl. 0,05 € recupel)

Avent dect babyfoon met nachtlampje en sterrenprojectie (incl. 0,05 € recupel)
Avent dect babyfoon met nachtlampje en sterrenprojectie (incl. 0,05 € recupel) Avent dect babyfoon met nachtlampje en sterrenprojectie (incl. 0,05 € recupel) Avent dect babyfoon met nachtlampje en sterrenprojectie (incl. 0,05 € recupel) Avent dect babyfoon met nachtlampje en sterrenprojectie (incl. 0,05 € recupel) Avent dect babyfoon met nachtlampje en sterrenprojectie (incl. 0,05 € recupel) Avent dect babyfoon met nachtlampje en sterrenprojectie (incl. 0,05 € recupel)
Merk: Avent
Model: DS04278b
Beschikbaarheid: tijdelijk niet beschikbaar
Prijs: 164,99€
Excl. BTW: 136,36€
Aantal:  Bestellen
   - of toevoegen aan -   
Een pakketje bij De Springboon bestellen
Veilig betalen met: Bancontact, iDeal, kredietkaart, Belfius Direct of overschrijving
Verzendtermijn: verzonden binnen de 24u na ontvangst van betaling
Verzendkosten België: gratis vanaf 60 € • pakket 3,95 € < 2 kg • enveloppe 1,54 €

Deze Philips Avent babyfoon geeft jou en je kleine springboon volledig comfort en een optimale geruststelling. Danzij de betrouwbare dect- verbinding ( = vangt geen storing op van andere zendapparaten) in combinatie met allerlei rustgevende functies zal je baby verzot zijn op het nachtlampje met sterrenprojector.

De lampjes gaan branden om aan te geven hoe hard het geluid in de babykamer is, zelfs als het geluid van de ouderunit is gedempt. De unieke slimme ECO modus minimaliseert automatisch het zendvermogen en vergroot de batterijlevensduur. De opgeladen batterij kan tot wel 18 uur draadloos meegaan. 

De ouderunit geeft een signaal wanneer de batterij bijna leeg is of als je buiten het bereik van de babyfoon bent. Het binnenbereik is 50m en buitenbereik tot 330m.

Met één druk op de knop kan je gebruik maken van de terugspraakfunctie, dit geeft een geruststellend gevoel voor je baby. Het toestel heeft ook een vochtigheids- en temperatuurssensor waarvan je de waarden kan bekijken op de ouderunit. Je kan de gewenste graden ook instellen zodat wanneer er een overschrijding is, de babyfoon een seintje geeft.

Je kan je springboontje kalmeren door een door jou gekozen liedje en de rustgevende sterrenprojectie. Met een MP3 plug- in kan je zelf de muziek kiezen en kan vanop de ouderunit worden geactiveerd.

 

INFO: - Dect verbinding

          - Led indicators voor verbinding en bereik

          - Led- lampjes branden op geluidsniveau van de baby

          - Oplaadbare ouderunit;autonomie tot 18uur

          - Slimme ECO -modus

          - Temperatuur- en vochtigheidsmeter , indien gewenst gepersonaliseerd

          - Triloptie

          - Terugspraakfunctie

          - MP3 plug- in

Algemene voorwaarden      Cookies & privacy      Veel gestelde vragen
De Springboon © 2018