Categorieën

Schaap Sam slaaptrainer, wekker en nachtlampje

Schaap Sam slaaptrainer, wekker en nachtlampje
Schaap Sam slaaptrainer, wekker en nachtlampje Schaap Sam slaaptrainer, wekker en nachtlampje Schaap Sam slaaptrainer, wekker en nachtlampje Schaap Sam slaaptrainer, wekker en nachtlampje
Merk: Zazu
Model: DS01524a
Beschikbaarheid: 1
Prijs: 49,95€
Excl. BTW: 41,28€
Aantal:  Bestellen
   - of toevoegen aan - Verlanglijst
Een pakketje bij De Springboon bestellen
Veilig betalen met: Bancontact, iDeal, kredietkaart, PayPal, overschrijving en meer
Verzendtermijn: verzonden binnen de 24u na ontvangst van betaling
Verzendkosten België: gratis vanaf 80 € • pakket 6,95 € < 2 kg • enveloppe 2,50 €

Heel wat peuters, kleuters en ietwat oudere kinderen staan erom bekend dat ze midden in de nacht wakker worden of om zes uur 's ochtends klaarwakker aan het bed van de ouders staan. Niet alleen de jonge ouders geraken hierdoor vermoeid, maar ze zijn ook bezorgd dat hun springboon hierdoor slaap mist.

Slaaptrainer Sam kan kinderen helpen om een nachtelijk tijdsbesef aan hen door te geven. Op een heel eenvoudige manier kan schaap Sam ze laten zien wanneer hun ouders 's ochtends blij zullen zijn om hen weer te zien en wanneer ze ook nog beter wat blijven liggen.

Schaap Sam werkt in drie stappen :

  1. Wanneer je kleine springboon gaat slapen, gaat Sam mee slapen en sluit hij zijn geluidsloos zijn ogen en het scherm krijgt een rode kleur. Deze kleur geeft aan dat het tijd is om te slapen. Dit scherm dooft na een minuutje of twee,zodat je kindje rustig kan inslapen.
  2. Als je kindje vroeger wakker is dan voorzien, geeft de wekker aan hoe lang het nog duurt voor Sam wakker wordt. 30 minuten voor hij wakker wordt, verandert de kleur van het scherm naar een oranje schijn. Om je kindje ook een idee te geven hoelang het halfuurtje duurt, worden 12 sterretjes getoond aan het begin van het halfuurtje, die één voor één verdwijnen over deze periode van 30 minuten.
  3. Tijd om op te staan. Schaap Sam heeft zijn ogen geopend, de twaalf sterretjes zijn verdwenen en het scherm zal groen oplichten. Op die manier laat Sam zien dat je kindje uit bed mag komen. Sam doet alles geruisloos zodat als je kindje nog slaapt, niet wakker wordt gemaakt.

Sam kan nog meer dan deze drie dingen. Zo is het mogelijk om een alarm in te stellen of om Sam te gebruiken als nachtlampje. Het licht kan de hele nacht branden of worden uitsgechakeld na een gewenste tijd (aansluiting op netstroom). 

Schaap sam werkt zowel op 220 V (adapter meegeleverd) en kan ook functioneren op 4 AA-batterijen (niet meegeleverd).

 

INFO: - 3 stappen voor het opstaan

            - Werkt zowel op 220V als op batterijen

            - Adapter meegeleverd, batterijen niet meegeleverd

            - Kan gebruikt worden als nachtlamp die optioneel uitdooft na een opgegeven tijdspanne

            - Mogelijkheid om een alarm in te schakelen

            - 2 tijdsinstellingen kunnen worden ingegeven

            - Geruisloos

            - Afmetingen: 20x14x12cm

            - Geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar

Algemene voorwaarden      Cookies & privacy      Veel gestelde vragen
De Springboon © 2022