image desc

Hoera onze nieuwe website is daar!

Welkom op onze nieuwe webstek

Welkom terug. Misschien heb je het al meteen gemerkt maar onze website steekt in een prachtig en spliksplinternieuw kleedje. Na de verhuis naar ons huidig pand kreeg ook onze huisstijl een nieuwe look en kon een nieuwe website niet achterblijven. 

Een zware bevalling

Ik noem het traject naar onze nieuwe website een zware bevalling - en dat was het ook. Joris, mijn partner, heeft het geweten. Er moest en zou een nieuwe website komen - en zo geschiedde. Van vage ideetjes, massa's moes in het hoofd en ellenlange (on-)zinnige discussies over hoe alles er moest uitzien en werken, is dit het eindresultaat van maanden (toegegeven jaren) werk. 

Een website vanaf nul beginnen lijkt makkelijker dan je denkt... Op dat idee heb ik me vaak betrapt. Stilaan kwamen alle ontwerpen, HTML-, CSS- en Javascriptcode bij elkaar en vormde ze de site waar ik al zo lang van droomde. Bloed, zweet en mischien af en toe wat tranen, maar wat ben ik fier op onze nieuwe realisatie.

De Springboon-beleving

Graag neem ik jullie mee in de magische baby- en kinderwereld en de Springboon-beleving en ik hoop dat we jullie dit met onze nieuwe website beter kunnen doen ervaren.

Ons assortiment is de laatste jaren enorm gegroeid. Zo kan je uit meer dan 5000 verschillende item kiezen. Voortaan verloopt het winkelen op onze website nog aangenamer en meer gebruiksvriendelijk.

Veel shopplezier op ons nieuwe pareltje. Laat zeker weten wat jullie van de nieuwe website vinden!

Nogmaals dank aan mijn geduldige partner - Joris.