Categorieën

Lilliputiens

Lilliputiens
 
Speelgoed van Lilliputiens laat zich niet zomaar beschrijven. En toch, als er één woord is waar alles onder mag vallen, dan is het dit: verwondering. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis. In deze wereld vol kleine wondertjes straalt elk stuk speelgoed zijn eigen, vrolijk verhaal uit. De talrijke mascottes hebben ieder hun eigen magisch universum. Een verscheidenheid aan zachte stoffen en ontwapenende personages wekken het vertrouwen van je kind, en de vele vormen, kleuren en geluiden dagen steeds opnieuw zijn onderzoekende geest uit. Kortom: een plezierige, kwaliteitsvolle en 100% veilige manier van leren.
 
Lilliputiens is een op-en-top Belgisch bedrijf, gespecialiseerd in het vervaardigen van vooral stoffen speelgoed en decoratieartikelen. Ze onderscheiden zich door de zeer hoge kwaliteit en de doorgedreven creativiteit van hun producten. In hun doelstelling combineren zij de waarden die ze aan al het speelgoed meegeven: educatieve, ludieke en esthetische waarden. Ze streven ernaar de beste prijs/kwaliteitsverhouding te bieden.
 
Elk product is een Belgische creatie. Hun ontwerpersteam bestaat uit jonge mama’s die heel goed weten hoe belangrijk veiligheid is en dit nooit uit het oog verliezen tijdens het ontwerpen. De met zorg uitgekozen materialen en een heleboel testen uitgevoerd door erkende labo’s, verzekeren de kwaliteit en de veiligheid van het Lilliputiens-speelgoed. Elk speeltje is getest voor gebruik vanaf de geboorte en voldoet aan de Europese en internationale normen.
 
Bij Lilliputiens denken ze ook aan de ouders. Bijna alle speeltjes zijn wasbaar in de machine en alle zijn ze conform de veiligheidsvoorschriften. De gebruikte materialen zijn immers met de grootste zorg uitgekozen, steeds opnieuw geëvalueerd en aan de strengst mogelijke controles onderworpen. Bovendien volgt onze collectie de actuele interieurtrends. Zo past ze in elke huiskamer.
 
Dus u kunt met een gerust hart meegenieten van het plezier dat uw kind beleeft aan Lilliputiens’ wereld vol kleine wondertjes...

Er zijn geen producten van dit merk.
Algemene voorwaarden      Cookies & privacy      Veel gestelde vragen
De Springboon © 2018