Categorieën
Ook in deze winkel

Wie zijn we?

 

Enkele maanden na de geboorte van haar zoontje, startte Lore een webwinkel met originele leuke kinderspullen voor grote en kleine (b)engeltjes. Haar partner Joris staat in voor de nodige technologische en grafische ondersteuning. In oktober 2011 begon ze een echt Springboonwinkeltje in Rupelmonde. De collectie werd beetje bij beetje uitgebreid, en in 2012 werden de eerste geboortelijstjes bij de Springboon gelegd. In november 2013 verhuisde de Springboon naar Kruibeke om er een grote winkel te beginnen met tal van nieuwe merken. Lore en Joris kregen in februari 2014 hun tweede springboontje.


 
 
Onze producten
 
Bij de Springboon kan je terecht voor kinderkleding, speelgoed, leuke juweeltjes, wenskaarten, geschenken, typische geboortelijstproducten en nog veel meer. De Springboon kiest resoluut voor mooie en kwaliteitsvolle merken en voor veilig en leerzaam spelen. Daarnaast hebben we bijzondere aandacht voor kleding uit bio-katoen en merken van de hand van Belgische ontwerpers.
 
 

 
 
De webwinkel
 
Wanneer je producten bestelt via onze webwinkel, verzendt Lore ze binnen de 24 uur na ontvangst van betaling in een veilige verpakking. ( wij recycleren onze dozen)
Indien u de inhoud van het pakket graag cadeau doet, kunt u bij opmerkingen laten weten dat je cadeauverpakking wenst. Wij verpakken het dan met extra liefde voor jullie in.
 
   
Geboortelijstjes
 
De Springboon is the place to be om een geboortelijstje te leggen. Bij Lore kan je altijd terecht voor advies op maat bij het samenstellen van je lijstje en het selecteren van producten uit catalogi. Klanten kunnen zowel op de website als in de winkel terecht voor het bekijken en bestellen van geboortelijstproducten. Klanten kunnen ervoor kiezen om producten gratis bij de ouders thuis te laten bezorgen. Deze mix van persoonlijk advies, online en offline verkoop en gratis bezorging thuis is uniek. Ons assortiment voor de geboortelijsten is zeer ruim. Er is heel wat meer mogelijk dan wat je al op onze site kan terugvinden.
 
 
   
Interactief
 
Je kan De Springboon op Facebook volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen, leuke wedstrijden, en wat andere klanten van De Springboon vinden. Daarnaast is er ook de nieuwsbrief.
Uiteraard staan we open voor vragen en suggesties, graag zelfs!
 
 
   
Een vraagje?
 
Contacteer Lore gerust of kijk alvast bij de veelgestelde vragen.

 

Algemene voorwaarden      Cookies & privacy      Veel gestelde vragen
De Springboon © 2022